mardi 24 novembre 2009

pâte de coings


az ötlet Ancsikától, a birsalma magyar honból és a kényszer, hogy megcsináljam, mert kezdett megrohadni a szerencsétlen gyümölcs.

Itt Belgiumban és gondolom a franciáknál is ezt a téli édességet sajttal is eszik, mégpedig puha típusú sajt kockára egy kocka birsalma sajt és már kész is a finomság.
Ízlés dolga, minden esetre én kipróbálom.
Ja a birsalma sajt készítés valóban nem ördöngösség, csak a pucolás, darabolás és az idő, amíg fogyasztatóvá válik az pöcsölös.

5 commentaires:

Anonyme a dit…

jól van! látom nem csak a fagyival fertöztelek meg! ;)

belgasagok a dit…

azért a sajtos kombo nem rossz dolog ugye?

Anonyme a dit…

van még egy pár kockányi birs-sajt. Ki fogom próbálni, oszt utána nyilatkozom!

trinity a dit…

Ollé, a mai nap jó híre, hogy megtaláltalak:))Már egész jól érzem magam!!

Kívánom, legyen az ágyugolyófutam helyett pár ücsörgős, láblógatós, kakaózós, édes otthon-os napod!!!
Off: a mailjeim megérkeztek?

belgasagok a dit…

meg, meg. Megérkeztek:) Meg válaszoltam mindegyiket.
Köszönöm:)