az ötlet Ancsikától, a birsalma magyar honból és a kényszer, hogy megcsináljam, mert kezdett megrohadni a szerencsétlen gyümölcs.
Itt Belgiumban és gondolom a franciáknál is ezt a téli édességet sajttal is eszik, mégpedig puha típusú sajt kockára egy kocka birsalma sajt és már kész is a finomság.
Ízlés dolga, minden esetre én kipróbálom.
Ja a birsalma sajt készítés valóban nem ördöngösség, csak a pucolás, darabolás és az idő, amíg fogyasztatóvá válik az pöcsölös.
5 commentaires:
jól van! látom nem csak a fagyival fertöztelek meg! ;)
azért a sajtos kombo nem rossz dolog ugye?
van még egy pár kockányi birs-sajt. Ki fogom próbálni, oszt utána nyilatkozom!
Ollé, a mai nap jó híre, hogy megtaláltalak:))Már egész jól érzem magam!!
Kívánom, legyen az ágyugolyófutam helyett pár ücsörgős, láblógatós, kakaózós, édes otthon-os napod!!!
Off: a mailjeim megérkeztek?
meg, meg. Megérkeztek:) Meg válaszoltam mindegyiket.
Köszönöm:)
Enregistrer un commentaire