Brüsszeli, sokat sejtető próbálkozásomat újra gondoltam, és elkészítettem a klasszikusnak mondható fatörzs tortát. Igaz, Magyarországon nincs körülötte akkora mítosz, de az emlékek azok emlékek és ez a torta a hatodik születésnapomra emlékeztet, amikor a tortával felpakolva elmentünk a fényképészhez, ahol mosolyt fakasztó fotók készültek.
Az itthoni fatörzsem alapja egy piskótatekercs öt tojásból és egy klasszikusnak nem mondható fehércsokoládés grillázs krém. Az elmaradhatatlan marcipán figurák helyett a marcipánt, a krém alá rejtettem.
9 commentaires:
Ezt tényleg te csináltad? :O
Mestermunka!
Tényleg nagyon szép!
rain igen. nem kell hozzá más, csak a torta és a szomszéd gyerek nikon d80 asa , kb két óra szabad idő és már kész is a kép. A sütemény elöbb meg volt azt hiszem.
Á, megérkeztél!! Üdv itthon!!!
Ez a fatörzs nekem még jobban tetszik, mint az elődje...Szépséges lett!
Mi történt a fényképezőgépeddel, hogy kölcsön kellett kérni, tönkrement vagy elveszett????
Csodálkozom, hogy még senki nem követelte azoknak a bizonyos 6éves-tortás-fényképészes fotóknak a közzétételét. :)
trinity meg meg:)
nyuszifül:) addig jó amíg nem követelik:)
Nagyon vidám, finomságokkal teli, meghitt karácsonyt kívánok nektek! :)
én is viszont kívánom:)
ez már olyan, mint a nagy könyvben írva vagyon! :) Szépséges!
Enregistrer un commentaire